02 d’abril 2009

Revés per a Hamilton

Les declaracions que Hamilton va fer després de la cursa al circuit d'Albert Park diumenge passat, van acabar costant-li el tercer lloc aconseguit a Jarno Trulli, perquè pel que va dir l'anglès el pilot italià l'havia avançat amb bandera groga a pista mentre estaven el cotxes rodant darrere del Safety Car.

La versió de Trulli no era aquesta, però el mateix equip Toyota va decidir no recórrer la sanció de 25 segons que la FIA va imposar al seu pilot. A pesar que la investigació estava ja tancada han aparegut noves proves que demostren que la versió de l'italià era correcta i que l'anglès va ometre part dels fets (açò no es considera mentir pròpiament dit, però que cadascú decidisca què li sembla aquesta manera d'actuar del que és, a hores d'ara, el campió del món).

Segons les noves informacions el que va ocórrer és que mentre el Safety estava a pista Trulli va cometre un error i Hamilton es va veure obligat a avançar-lo i després va deixar que l'italià recuperara la seva posició. Moments més tard, a les declaracions a la FIA, la part on ell avançava Trulli degué de caure en l'oblit i per una d'eixes casualitats es va veure beneficiat (que estrany) per la decisió de sanció a Trulli.

Com a resultat dels nous fet demostrats Trulli recupera la seva tercera posició d'Austràlia i Hamilton ha estat esclós de la classificació del Gran Premi, el que suposa un fort colp de cara a les seves aspiracions per revalidar el títol, i tot degut a una ximpleria més pròpia d'un xiquet de 5 anys. Ells no ho admetran, però no crec que amb els problemes que tenen a McLaren a hores d'ara estiguen gaire contents amb l'actuació del seu pilot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors