04 d’abril 2009

Nova Pole per a Button

I ja en són dos de dos. Ni tan sols ell mateix ho haguera imaginat a finals de la temporada passada, i molt menys quan l'equip Honda va anunciar que deixava la Fórmula 1. L'anglès ha aconseguit un temps de 1:35.181, poc més de mig segon més ràpid que Trulli que eixirà segon demà.

Toyota confirma el seu bon estat de forma en aquest principi de temporada i, a més, ha aconseguit també la tercera posició amb Glock, ja que tant Vettel com Barichello eixiran més endarrerits degut a les sancions que els ha imposat la FIA.

Rosberg que manté els bons resultats que està obtenint Williams als lliures aquests caps de setmana s'ha fet amb la quarta posició, seguit del Red Bull de Webber i del BMW de Kubica, i és que aquest any tot està molt disputat. Per això no trobem el primer Ferrari, de Raikkonen, fins setena posició, mentre que Massa ni tan sols ha aconseguit superar la primera ronda de classificacions.

L'Alonso, per la seva part, ha estat capaç de complir amb el seu objectiu d'entrar en la Q3, però després ha preferit eixir amb el cotxe molt carregat (en vistes a fer una primera parada al Pit Lane el més tard possible) i no lluitar per les primeres posicions, de manera que demà eixirà des de la novena plaça. Esperem que aconseguisca recuperar alguna posició a la eixida amb l'ajuda del KERS i de l'avantatge que suposa anar pel costat net de la pista i que ens oferisca una bona remuntada a la cursa.

Destacar també el mal paper dels McLaren, no els trobem fins aplegar a les posicions 13 i 14. Fet que confirma que el seu cotxe no acaba d'estar enllestit i que tendran problemes per lluitar pel mundial si van deixant escapar punts en aquesta primera part de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors