15 d’abril 2009

Els difusors són legals

La FIA acaba de decidir que els difusors de la polèmica, els que utilitzen Brawn GP, Toyota i Williams, són legals. Segons sembla el difusor doble s'ajusta a la normativa, pel que el resultat de les dues carreres disputades no varia.

Ara sols falta veure si la resta d'equips del mundial són capaços d'equipar els seus cotxes amb el seu propi difusor per al gran premi de Xina o si hauran d'esperar a futurs gran premis, ja que cada cursa que no els porten els suposa un desavantatge com el que hem vist fins ara. El problema és que amb la normativa d'aquest any, no poden provar els components nous a la pista, de manera que els dificulta optimitzar els nous components.

En qualsevol cas, ara ja no veurem una única cursa el cap de setmana, sinó que els equips hauran de treballar de valent entre cada gran premi per fer aplegar aquest nou component el més aviat millor (sembla que McLaren ja té el seu enllestit).

Aquest és un fet habitual a la Fórmula 1, on les innovacions al límit de la normativa són les que decideixen el mundial, no guanya el millor pilot (de vegades si, per suposat) sinó l'equip que és capaç d'aprofitar millor les normes en benefici propi. Un dels exemples més clars eren les eixides del Renault que va fer campió l'Alonso, la resta d'equips encara estan intentar esbrinar com ho feien.

En un parell de dies veurem qui ha estat fent els deures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors