04 d’abril 2009

Sacred 2 Fallen Angel

Fa ja uns quants anys que vaig jugar el primer Sacred i des d'aleshores no he deixat d'esperar que apareguera la segona part. Era un joc dels pertanyents a l'anomenat rol d'acció, on podíem escollir entre sis tipus de personatges diferents i anàvem utilitzant l'experiència aconseguida al anar superant missions i derrotant enemics per muntar de nivell i millorar els nostres atributs.

Finalment, després d'haver patit nombrosos retards, aquesta segona part està ja ací, però encara no m'he fet amb ella perquè vull la seva versió per a PS3. La nova entrega manté allò que va fer de la primera un èxit, però millorant aspectes com el visual, ja que ara jugarem en 3D. Així el sistema de creació de personatges és el mateix: haurem d'elegir entre els sis tipus de personatges que hi ha disponibles i anar millorant-lo amb els punts d'experiència que anem aconseguint al augmentar de nivell. Per als jugadors de rol més exigents aquesta forma de desenvolupar el personatge pot semblar limitada (és cert que ho és), però a canvi proporciona l'oportunitat de gaudir d'aquest tipus de jocs a tots aquells que no estiguen familiaritzats amb la mecànica dels RPGs.
La trama d'aquest joc ens conta que l'Energia-T ha estat fluint per Ancària des de temps immemorials. Aquest misteriós poder constitueix el principi de tota la vida, és la font de tota la màgia i l'origen de tot el pensament.

Durant molt de temps, foren els angelicals serafins els qui vigilaven l'Energia-T i, per tant, el destí de tot el món. Un dia passaren els seus coneixements als Alts Elfs, perquè pogueren beneficiar-se de l'Enrgia-T i aquesta va ajudar el regnes dels elfs a experimentar un gran augment de la seva prosperitat, convertint-la en la cultura regnant a Ancària. Però una força que dispose de l'enorme poder de l'Energia-T comporta grans perills i als fills d'Ancària no se'ls va preparar per enfrontar-se amb açò.

Així ben prompte es va produir una encesa disputa entre els Alts Elfs sobre la manera en què devia utilitzar-se l'Energia-T. Totes les parts volien utilitzar el poder i l'enfrontament es convertí en un conflicte irresoluble, que provocà escletxes entre el poble elf, conduint a una terrible guerra civil. Com a resultat tots els participants van eixir perdent, el seu regne es va desmuntar, i amb ell tota l'estructura de poder.

Altres pobles s'alçaren per pressionar Ancària i fer-se amb el poder, ocupant el lloc que havien deixat els elfs i les noves baralles cobriren tot el regne. A banda de la devastació de la guerra va aparèixer un nou problema: l'Energia-T estava fora de control.

El poder que havia estat creador de l'Energia-T s'havia convertit en alguna cosa negativa i criatures i animals sofriren mutacions que les transformaren més enllà del recognoscible, regions senceres quedaren inhabitades i ciutats i pobles foren destruïts.

La casta dels nobles, així com la dels membres del clergat dels Alts Elfs, es varen esforçar per fer-se amb el poder de l'imperi màgic i poder ser els únics en controlar el Poder-T. La terra, un cop més, es va enfrontar a la guerra; una guerra que fou molt més llarga i amb moltes més conseqüències que totes les anteriors.

Dos mil anys abans de Shaddar s'alça una veu demanant herois que eviten aquesta guerra i aconseguisquen, un cop més, el control de l'Energia-T. Però, aquests herois són els que lluiten per evitar que el món es llance a un caos final, o els que volen profunditzar-lo?

Amb aquesta finalitat tendrem a la nostra disposició en aquesta segona part els següents personatges: la Serafí (un àngel caigut, que haurà de protegir el món del caos), el Guerrer de les Ombres (esclavitzat i entrenat per part dels Alts Elfs, fou convertit en una poderosa arma de batalla), l'Alta Elfa (que viu i respira màgia), la Dríada (mestres de la caça que tenen la força dels boscos i lluitar per salvar el seu poble de l'extinció), l'Inquisidor (sacerdots dels Alts Elfs que sols són fidels a ells mateixos) i el Guardià del Temple (un cyborg creat per protegir la Gran Màquina i que funciona gràcies a l'Energia-T).

Així amb el nostre personatge podrem escollir quina de les dues campanyes volem jugar, la de la Llum, o la de la Obscuritat, de manera que anirem obtenint diferents habilitats, recompenses i històries en cadascuna d'elles. Encara que no serà així en el cas de la Serafí i l'Inquisidor, que tan sols podran participar a la campanya de la Llum, la primera, i de la Obscuritat, el segon.
Continuar llegint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors