26 d’abril 2009

Button aconsegueix la tercera victoria

A pesar de no haver aconseguit dominar als entrenaments, l'anglès Jenson Button ha estat capaç de fer una bona cursa al circuit de Sakhir i d'aconseguir d'aquesta manera la seva tercera victòria de la temporada, que el deixa més lider del mundial.

Ja ens imaginàvem que la bona qualificació de Toyota estava deguda a una baixa quantitat de combustible i que, per tant, haurien d'aturar-se al Pit Lane ben prompte, pel que perdrien posicions. Aquest fet estava bastant justificat, ja que Trulli va tindre problemes amb els frens durant tot els entrenaments i carregar el cotxe sols faria que agreujar-los. Així a l'equip han optat per una estratègia una mica estranya, però que a la fi els ha donat bastant bon resultat, ja que l'italià ha aconseguit la tercera posició.

Al segon lloc del pòdium trobem Vettel, que confirma la seva bona trajectòria i posa de manifest que se l'haurà de tenir en compte de cara a la classificació general, perquè té un cotxe competitiu i ell és capaç de fer curses molt consistents (si exceptuem l'error de les últimes voltes d'Austràlia).

Per darrere d'aquests tres homes trobem Hamilton, que confirma la millora dels McLaren; Barichello, que ha fet una estranya tercera aturada al Pit quan faltaven molt poques voltes; Raikkonen, que proporciona els primers punts per a Ferrari i evita d'aquesta manera que aquest es convertisca en el pitjor inici de temporada de l'equip; Glock, que ha tingut més problemes que Trulli; i Alonso, que aconsegueix puntuar, però confirma que a Renault tenen encara molta feina per fer.

La cursa que hem vist avui destaca per la seva tranquil·litat en el tema extra-esportiu, ja que no hem hagut de veure cap Safety Car, i que tampoc ha hagut cap accident. Simplement algun toc a la corba dos a l'eixida i l'abandonament de Nakajima.

Així la classificació del mundial ens deixa a Button primer amb 31 punts, seguit pel seu company d'equip, Barichello, amb 19. Darrere d'ells trobem: Vettel amb 18, Trulli amb 14, Glock amb 12, Webber i Hamilton amb 9, Alonso amb 5, Kovalainen i Heidfeld amb 4, Rosberg, Raikkonen i Buemi amb 3, i Bourdais amb 1. La resta de pilots encara no han estrenat el seu marcador.

Per a la pròxima cursa, el Gran Premi d'Espanya, tots els equips tenen preparades moltes millores per als seus cotxes, així que en 15 dies veurem si aquest treball iguala encara més els temps entre els equips. A banda de l'avantatge que està aconseguint Button la resta de pilots estan molt junts i qualsevol pot aspirar a aconseguir la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors