03 d’abril 2009

Ferrari es recupera

Després de no haver aconseguit puntuar al passat Gran Premi, l'equip italià ha treballat de valent i aquest divendres ha aconseguit dominar la segona sessió d'entrenaments lliures. Raikkonen ha estat el més ràpid en donar una volta al circuit de Sepang, amb un temps de 1:35.707, just per davant del seu company d'equip Felipe Massa, que ha necessitat 1:35.832.

L'equip Brawn GP continua molt fort, però ja no domina com va fer la setmana passada, i als segons entrenaments lliures Barichello ha acabat sisè amb 1:36.161, mentre que Button ha estat setè amb 1:36.254.

Entre els ferraris i els brawns trobem els dos Red Bull, de Vettel i Webber, i el Williams de Rosberg, ja que Nakamura ha finalitzat per darrere dels Brawn. A la novena posició està Kovalainen, l'únic McLaren a la pista, que ha aconseguit un temps de 1:36.397. Just darrere seu ha acabat el Renault de Piquet amb 1:36.401, que ha estat quasi mig segon més ràpid que el seu company d'equip, Fernando Alonso, al que sembla que la malaltia està afectant bastant.

En qualsevol cas aquests primers resultats ens mostren una cursa més oberta que la setmana passada, i no em d'oblidar les possibilitats de pluja durant la prova. A més si l'Alonso aconsegueix recuperar-se una mica pot oferir-nos molta diversió, ja que és capaç de traure més del cotxe que Piquet i aquest ha acabat entre els 10 primers. Haurem d'esperar fins la classificació de demà per saber més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors