04 d’abril 2009

Igualtat a Malàisia

Després de la tercera sessió d'entrenaments lliures del circuit de Sepang, les coses semblen més igualades que mai abans de la classificació, havent cinc equips amb possibilitats d'aconseguir la pole d'aquest Gran Premi.

El més ràpid d'aquests entrenaments ha estat Rosberg, que demostra que els Williams van molt bé també a aquest circuit i que s'ha de comptar amb ell per a la pole, ja que ha estat l'únic pilot que ha aconseguit rodar per sota de 1:36, amb un temps de 1:35.940.

Per darrere trobem Webbem, Massa, Trulli, Glock i Vettel tots ells en poc més d'una dècima de diferència, i és que, com venia dient, aquesta pole serà molt disputada i l'estratègia per a la cursa de demà serà la que realment decidisca l'eixida.

El BrawnGP han acabat una mica més endarrerits del que esperàvem, però tot i així (i a pesar de la sanció de cincs posicions a Barichello per canviar la caixa de canvis), segur que eixiran a la classificació a disputar la pole, i, si pot ser a aconseguir el primer i el segon lloc.

Per la seva part l'Alonso sembla que encara no està recuperat i ha fet un temps bastant discret de 1:37.004, però ell mateix a dit que no entrar en la Q3 serà una gran decepció i que espera estar ja al 100% per a la classificació. Esperem que no s'equivoque.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors