19 d’abril 2009

Gran Premi de Xina passat per aigua

L'arranc d'aquest mundial de Fórmula 1 està resultant una mica més estrany del que és habitual, ja que no em vist cap cursa finalitzar normalment, perquè a les dues anteriors va haver d'eixir el Safety Car a les últimes voltes. En el cas de la segona vam viure una d'aquestes situacions que no es solen produir, degut a que no es van poder disputar ni tan sols el 75% de les voltes totals i per això ara veiem mitjos punts a la classificació.

Avui hem vist una nova variant: eixida darrere del Safety Car. Però tot i així ha estat una cursa molt emocionant i divertida, perquè aconseguir fer anar el cotxe per la pista ha estat una missió impossible, i la majoria dels pilots han fet excursions per els exteriors del circuit.

A la fi, victòria per a Vettel, que d'aquesta manera aconsegueix el seu segon triomf a la F1, la segona posició és per a Webber, que aconsegueix el seu millor resultat de tota la història, i tercer Button, que aconsegueix 6 punts més que li permeten afermar la primera posició a la classificació del mundial.

La resta de pilots que han aconseguit puntuar són: Barichello, Kovalainen, Hamilton, Glock i Buemi. Destacar que McLaren ha aconseguit col·locar als seus dos cotxes als punts i que Ferrari continua amb la seva mala ratxa i no puntua. Tampoc li van millor les coses a BMW, que tampoc ha aconseguit puntuar avui.

Sens dubte el més trist serà Sutil, que quan ja es veia aconseguint els seus primers punts amb el cotxe més modest dels d'aquest any, ha sofert un accident espectacular al que ha desfet el cotxe i s'ha vist fora de la cursa. El capítol d'accidents el completa Trulli, que tampoc ha aconseguit acabar, ja que el BMW de Kubica li ha passat per damunt, literalment, i el seu cotxe ha quedat molt mal parat.

Alonso, que eixia des de la segona posició, no ha tingut un bon dia. S'ha vist obligat a fer la parada al Pit Lane molt prompte, perquè recordem que anava molt lleuger de benzina, i a la tornada a pista ha quedat a l'última posició. A partir d'aquest moment ha anat recuperant posicions, fins que ha aconseguit tindre plaça entre els vuit primers, però una eixida de pista després de la parada al box l'ha fet caure fins la tretzena posició i el màxim que ha aconseguit ha estat acabar novè.

El resultat de la cursa d'avui ens demostra que en aigua pot succeir qualsevol cosa, i continuen igualant la classificació general, perquè pilots que venien puntuant avui no ho han aconseguit, i altres que encara no havien estat capaços de fer-ho avui han estrenat els seus marcadors.

Ara ja a pensar en Barhein el proper cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors