02 d’abril 2009

El Gran Premi de Malàisia ja està ací

Sense temps per a descansar de les emocions que ens va oferir la cursa del Gran Premi d'Austràlia, el mundial de Fórmula 1 està ja a Malàisia preparat per a la cursa d'aquest diumenge al circuit de Sepang. En aquest marc incomparable que ens ofereixen les famoses Torres Petronas de Kuala Lumpur està clar que qualsevol cosa és possible. Ho demostra el fet que abans de començar els entrenaments del cap de setmana ja s'han produït novetats, d'una banda l'exclusió de Hamilton de la cursa, i d'altra, la malaltia de l'Alonso. Però a més, aquesta és una de les proves més dures del mundial, tant per les elevades temperatures, com per la humitat de l'ambient, que suposen unes condicions molt adverses per als pilots i els cotxes.



Així s'estima que al finalitzar la cursa els pilots hauran perdut uns 4 quilos de pes (normalment aquesta pèrdua es de 2 quilos), degut a la gran quantitat de líquid que perden pel suor. Aquest fet queda ben demostrat quan veiem els pilots al pòdium, ja que la seva indumentària haurà passat a ser d'un altre color. A banda aquest circuit és bastant tècnic i té corbes ràpides, de manera que l'habilitat dels pilots juga un paper molt importat, així com les condicions en les que ells i els seus cotxes apleguen al final de la cursa (especial atenció haurem de parar als neumàtics, sobretot després del que varem veure al final de la cursa d'Albert Park), ja que la fatiga pot resultar un factor determinant.

Tot i que Fernando no està al 100% segur que ens proporciona un bon espectacle, ja que aquest és un dels seus circuits favorits. No en va és on va aconseguir la primera Pole Position de la seva carrera i on va muntar per primer cop al pòdium (i també estava malalt aquella vegada).

Per anar fent boca recordem l'eixida protagonitzada per l'Alonso a 2004


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors