25 d’abril 2009

Toyota domina la classificació a Bahrein

La classificació del Gran Premi de Bahrein ens confirma la igualtat que predomina aquest any entre tots els equips de la Fórmula 1. Així, fins ara veiem un domini de Brawn GP, però sabiem que la resta d'equips estaven molt a prop, sobretot Toyota i Williams. Aquest cop ha estat Toyota l'equip que ha aconseguit el doblet i demà els seus cotxes eixiran primer i segon (Trulli i Glock, respectivament), però si ens fixem en els temps veurem com hi ha una gran igualtat en els resultats de tots els pilots.
A banda de les primeres posicions de Toyota, Vettel es manté en els primers llocs i demà eixirà tercer. A la quarta posició trobem Button, líder del mundial, que continua tenint un cotxe competitiu i que segur que demà lluitarà per el triomf. Per darrere: Hamilton, Barichello, Alonso, Massa, Rosberg i Raikkonen, completen les 10 primeres posicions, tots ells amb opcions de puntuar, pel que ens proporcionaran un bon espectacle a la cursa.
Avui s'ha vist que els equips en teoria més forts estan fent els deures i van millorant les seves classificacions, però que l'avantatge aconseguit per la resta continua donant-los la possibilitat per lluitar per la Pole. A excepció de BMW que continua sofrint molt i no aconsegueix millorar els seus resultats, pel que els trobem 13 i 14.
De cara a la cursa de demà sembla estar tot molt igualat, pel que la quantitat de benzina dels monoplaces resultarà determinant. En qualsevol cas estem a un circuit on si que es pot avançar, pel que segur que veurem un gran espectacle, això si, sempre i quan no faça acte de presència la tempesta de sorra que anuncien els medis locals. Esperem que estiguen equivocats, perquè contra eixe fenomen poc es pot fer, i que puguem gaudir de la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors