02 d’abril 2009

Drangon Age: Origins

Els creadors del mític Baldur's Gate estan acabant d'enllestir el seu pròxim llançament, Drangon Age: Origins, un joc completament nou que ens porta a un univers de fantasia diferent als visitats fins ara (deixant de banda el Dungeon's and Dragons i el Regnes Oblidats, sent més obscur i adult) i amb unes regles de joc noves.

El món del joc serà capç de reaccionar a les nostres accions i eleccions, ja que els personatges amb els que ens toparem no reaccionaran sempre de la mateixa manera davant del nostre personatge, de la mateixa manera que els membres del nostre grup també tendran una opinió de nosaltres que afectarà a les seves accions.

El que no varia és que el primer que farem quan comencem a jugar serà crear el nostre personantge, podrem elegir entre atributs nou com el grau de noblesa que tindrem i la raça i aquest factors influiran en el posterior desenvolupament de la història. El joc comença en hubicacions diferents segon si la nostra noblesa és alta o baixa, de la mateixa manera que els personatges secundaris amb els que ens trobarem a les ciutats no ens tractaran amb gaire respecte si elegim ser un elf. També haurem d'elegir profesió, podrem escollir entre guerrer, mag i pícar, amb les diferències pròpies de cadascuna d'elles a l'hora d'enfrontar-nos contra els nostres enemics.

A Dragon Age podrem controlar un grup de fins a quatre personatges, pel que serà molt útil combinar-los entre les diferents profesions, per tal que els guerrers protegeisquen els mags i que aquestos puguen curar als primers, o realitzar poderosos atacs que afectaran a tot un grup d'enemics mentre els guerrers els protegeixen dels atacs directes.

A nivell tècnic trobem més novetats, ja que joc vendrà amb un motor gràfic propi, l'Eclipse, que segons els seus creadors tendrà unes possibilitats d'animació i efectes asombroses. A més, podrem canviar la càmera del joc, utilitzant la vista isomètric típica dels jocs de rol, o una més propera que semblarà estar sobre el muscle del nostre personatge.

Us deixe un parell d'imatges perquè us feu una idea.





Continuar llegint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors