28 de març 2009

Button aconsegueix la primera Pole

Amb un temps de 1'26''202 l'anglès Jenson Button ha aconseguit la primera pole de l'any, per davant del seu company d'equip Rubens Barrichello (1'26''505). Veient els resultats dels entrenaments d'aquest hivern i com s'havien anat desenvolupant els entrenaments lliures al llarg del cap de setmana sembla un resultat clar, però si tenim en compte que fa uns mesos l'equip no existia és tota una sorpresa.

El secret del seu èxit és haver adquirit l'estructura d'Honda, que des de principis de la temporada passada treballava en aquest nou cotxe, ja que els resultats del de l'any passat eren molt roïns. El gran encert: el canvi de motor, que era el punt més feble del monoplaça de 2008.

A banda dels temps de Brawn GP, que semblen a anys llum dels de la resta d'equips, la classificació ha estat molt disputada. Destaquen els mals resultats, d'altra banda ja esperats, de McLaren (Kovalainen eixirà 14 i Hamilton 15) i els temps més que discrets dels Ferraris (Massa a la sèptima posició i Raikkonen a la novena) que varen ser els equips dominadors del passat mundial.

Per la seva part Alonso ha aconseguit el 12é millor temps, resultat del que no estava del tot descontent, sobretot de veure al llarg del cap de setmana que el cotxe no és el suficientment ràpid. El seu avantatge és que al no haver superat la Q2 pot variar l'estratègia de benzina i tractar d'allargar al màxim les seves aturades al pit lane, fet que pot ser determinant de cara a la part final de la cursa ja que els neumàtics amb el compost més tou es deterioren en unes 4 voltes.

La cursa de demà serà emocionant, ja que hi ha molts pilots que podrien obtenir bons resultats, això si, a partir de la segona posició, ja que els Brawn dominen amb molta facilitat. En qualsevol cas les curses són molt llargues i ja veurem si tots apleguen a final de carrera, perquè al circuit d'Albert Park el cotxe de seguretat quasi sempre fa acte de presència i ja veurem com ixen els pilots de les primeres tres corbes. Un consell: que ningú es perda l'eixida.
Continuar llegint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors