29 de març 2009

Passeig de Button a Albert Park

La superioritat que han manifestat els cotxes de Brawn GP ha acabat confirmant-se a la cursa on, a pesar de les dues eixides del Safety Car, Jenson Button ha aconseguir una victòria clara i sense massa problemes, dominant la cursa des del primer moment. El seu company d'equip Rubens Barichello ha aconseguit finalment el segon lloc, encara que bona part de la cursa l'ha passada en posicions més endarrerides. La tercera posició del pòdium l'ha aconseguida Jarno Trulli, un resultat magnífic per a l'equip Toyota, sobretot perquè els seus dos cotxes han hagut d'eixis des del Pit Lane.

Com s'esperava a la primera corba s'ha produït el típic embotellament de cotxes, en que Alonso s'ha vist molt perjudicat, ja que al eixir des del mig de la graella ha hagut d'eixir per fora de l'asfalt per tal d'evitar les col·lisions. No han tingut tanta sort Kovalainen i Webber, que s'han vist obligats a abandonar i tot per un toc ocasionat per una horrorosa eixida de Barichello.

La primera meitat de la cursa ha sigut bastant tranquil·la i les posicions aconseguides a la primera volta han anat mantenint-se, però a mesura que anava acostant-se el final han anat variant. Primer per un accident protagonitzat per Nakajima, quan estava fent una de les seves millors carreres, i després pel desastre que ha ocasionat Vettel, que faltant molt poques voltes per al final no ha deixat que Kubica li prenguera la posició i han acabat tots dos fora. Aquest fet ha estat degut a la ràpida degradació dels neumàtics més tous, que també ha perjudicat Rosberg i de la que s'han beneficiat dos pilots: Hamilton i Alonso, que han aconseguit acabar a la quarta i a la sisena posició respectivament.

La resta de pilots que han aconseguit puntuar són: Timo Glock (5), Nico Rosberg (que ha aconseguit la 7) i Sebastien Buemi (8, el dia del seu debut a la F1).

Altra de les noticies que ens deixa aquest gran premi és que cap dels dos Ferraris ha aconseguit puntuar, ja que tant Massa com Raikkonen no han estat capaços de mantenir el cotxe en pista fins el final.

En resum, una cursa interessant i divertida que deixa molt obertes les possibilitats lluitar pel mundial, ja que a malàisia equips com el Renault estaran més forts i equips que no tenien possibilitats, com el McLaren han acabat puntuant quan Ferrari (que en teoria era més fort) se n'ha anat d'Austràlia de buit. Haurem de seguir amb atenció aquest mundial, en el que tots els equips sembla que tenen alguna cosa a dir. La diversió està assegurada.


Continuar llegint...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Traductor [translator]

Selecciona un idioma
per Solrac Korner

Fotos

Videoclips

Núvol d'etiquetes

Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

Seguidors